Fietsen a la carte

FIETSEN OP MAAT

Bij Plum Oostende verkopen we ook onze eigen Plum-fietsen. Die kunt u in een kleur naar keuze – mat of blinkend - verkrijgen, zonder extra kosten. Onze Plum-fietsen zijn van Belgische makelij en worden gemaakt bij Flanders NV in Oost-Vlaanderen. Na bestelling is de wachttijd ongeveer drie weken. Een populaire stadsfiets is onze “City Touring”, vanaf 595 euro. De Flanders City Touring heeft een aluminium kader met vaste vork, volledig met Shimano-onderdelen en 7 versnellingen. Gewicht: 16,5 kilogram.

Onze Futuris-tourfiets heeft een aluminium frame met vaste vork. Deze fiets heeft een extra lage instap en is verkrijgbaar met 7 versnellingen of Nexus 3. Te verkrijgen vanaf 699 euro. De Hybride Traveler is de perfecte fiets om ook off road te fietsen. Hij heeft een aluminium kader met vaste vork en is voorzien van schijfremmen. Gewicht: 14,5 kilogram. Prijs: vanaf 999 euro. De FLITE is onze sportieve fiets bij uitstek en de lichtste damesfiets in het assortiment. Ideaal voor de iets langere fietstochtjes. De FLITE heeft een aluminium frame en carbon vork. De fiets is voorzien van schijfremmen en weegt 10,3 kilo. Te verkrijgen vanaf 1.300 euro.

De E-bike Cruiser heeft een aluminium kader, een verende vork en een regelbare stuurpen. De fiets is voorzien van een Shimano STEPS-motor E6100, aandrijving en versnellingssysteem. Inbegrepen is een hoefijzerslot van het Duitse kwaliteitsmerk Abus. Ook de Schwalbe-buitenbanden zijn van Duitse kwaliteit. Deze elektrische fiets is afgewerkt in zwart aluminium. De batterij is een li-ion accu van 36V/11,6 Ah. De oplaadtijd bedraagt 4 uur. Deze batterij heeft een lange levensduur: u kunt hem 1.000 keer opladen zonder noemenswaardige slijtage.Fietsen a la carte