ACCESSOIRES & KLEDIJ

ONS ASSORTIMENT

Plum heeft een ruim aanbod aan accessoires, voor alles wat fietsgerelateerd is kunt u ons terecht. Wij bieden de klassieke producten aan, zoals helmen, banden, fiestonderdelen en fietstassen. Voor het onderhoud van uw fiets raden wij ons huismerk "Morgan Blue" aan. Wij bieden ook fiestkledij aan van Castelli en onze eigen tenues ontworpen door Agu.

Naast de traditionele producten, bieden wij ook navigatiesystemen en cycling watches aan. Ten slotte, verkopen wij ook handgeschilderde miniatuur wielrenners van "The Originals Flandrien" aan. Hieronder vindt u een overzicht van de aangeboden producten en merken. Voor een volledig overzicht nodigen wij u graag uit in de winkel.Card image cap
Helmen

Plum heeft een ruim aanbod aan fietshelmen, zowel voor koersfietsen als stadfietsen. Wij bieden alleen topkwaliteit aan met merken zoals Bontrager, Lazer, Bollé, enzovoort.

Card image cap
Kledij

Fiets in stijl met de fietstenues van het Italiaanse topmerk Castelli. Daarnaast biedt Plum ook zijn eigen tenues aan met het Plum logo als waarborg voor de kwaliteit.

Card image cap
Navigatie

Plan uw routes en raak nooit de weg meer kwijt met de navigatietoestellen van Mio, Garmin of Polar.

Card image cap
Cycling Watches

Hou uw trainingen bij en verbeter uw prestaties met de cycling watches van Polar.

Card image cap
Banden

De banden van uw fiets zijn een niet te onderschatten onderdeel. Plum biedt enkel topkwaliteit aan met merken zoals Vittoria, Continental, Michelin en BBB.

Card image cap
Onderdelen

Voor onderdelen kunt ook bij Plum terecht. Voor het plaatsen van deze onderdelen kunt u ook rekenen op het jarenlange vakmanschap van Plum.

Card image cap
Onderhoudsproducten

Het onderhoud van uw fiets is even belangrijk als uw fiets zelf. Wij raden u ons huismerk Morgan Blue aan, waarmee u uw fiets in perfecte staat kan houden.

Card image cap
Fietstassen

Plum biedt enkel fietstassen van hoge kwaliteit aan van merken zoals Basil en New Looxs.

Card image cap
Flandrien Originals

Handgeschilderde miniatuur wielrenners vervaagdigd uit Zamak. Een verzamel-item bij uitstek voor elke koersliefhebber.

ONZE MERKEN