Lease zorgeloos een fiets

Bij Plum kunt u ook terecht voor het leasen van een fiets. Leasen heeft veel voordelen, terwijl er eigenlijk geen nadelen aan verbonden zijn. De werknemer doet een voordeel bij de aankoop van de fiets, terwijl de kost voor werkgever volledig aftrekbaar is. In samenwerking met onze partner Cyclis, kunt u rekenen op professioneel advies, een vlotte service en ondersteuning na verkoop. Bij verdere vragen, aarzal dan niet om ons te contacteren.

Wat is het?

Meer en meer werkgevers bieden in het loonpakket van hun werknemers ook leasing van een fiets aan. Via dat onderdeel van het loonpakket “huurt” de werknemer dan een fiets. Afhankelijk van de werkgever kunnen ook herstellingen en onderhoud in een leasing-pakket zitten.

Waarom?

Voordelen

  • Voor de werknemer 30 à 40% voordeel op de aankoopprijs
  • 100% aftrekbaar
  • Geen sociale bijdragen op de bedrijfsfiets
  • Besparing op parkeerkosten
  • Positief voor uw image
  • Gezonde werknemers

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u via uw werk een fiets kan leasen, dan kan u bij ons terecht om een fiets naar budget en noden uit te kiezen. Plum Oostende werkt samen met leasingfirma Cyclis, als tussenschakel tussen uw werkgever en onze winkel. Een breed gamma is mogelijk: een koersfiets voor uw woon-werkverkeer, maar ook elektrisch, een mtb of een klassieke stadsfiets kunnen geleased worden. Eenmaal de keuze gemaakt, maken wij een offerte op die u kunt indienen op uw werk. Bij goedkeuring krijgen wij een melding en dan kunt u de fiets komen afhalen en aftekenen.

Onze partner