OVER PLUM

PLUM OOSTENDE

De P van Plum... Al heel hun leven zijn vader Marcel en zoon Kurt Paelinck gebeten door de fietsmicrobe. Toen ze eind de jaren zeventig de kans kregen om een fietsenwinkel te openen in Oostende, twijfelden ze geen seconde. Op 3 februari 1978 opende Plum Oostende de deuren, toen nog verbonden met Plum Gent. Dankzij hun passie voor de fiets en voor hun klanten, maakten Marcel en Kurt van hun winkel in geen tijd een begrip tot ver buiten Oostende.

Om mee te groeien met de klanten en hun noden, beslisten Kurt en Marcel 2004 om na ruim 25 jaar de Groentemarkt te verlaten en een nieuwe winkel te openen even verderop in de Schippersstraat. Intussen staat Plum Oostende al meer dan 40 jaar garant voor service op maat van alle fietsgeneraties, niet zelden met een kwinkslag en altijd professioneel. Sinds enkele jaren zorgt ook Kurts dochter Gianna voor een versterking van het team. Om jullie te bedienen. Met de P van passie, met de P van Plum.

ONS TEAM

Marcel Paelinck

De 90 komt stilaan in zicht, maar nog elke dag is medeoprichter Marcel een van de sterkhouders van Plum Oostende. Een helpende hand in de werkplaats en een toeziend oog in de zaak.

Kurt Paelinck

Zaakvoerder Kurt heeft de dagelijkse leiding van Plum Oostende in handen. Als gediplomeerd mecanicien en zelf een fervente fietser staat Kurt met zijn jarenlange ervaring in voor de verkoop en de hersteldienst.

Gianna Paelinck

Als jongste telg van de familie laat Gianna een eigentijdse moderne wind door Plum Oostende waaien, waardoor de winkel mee evolueert met de nieuwe tendensen. Een nieuwe fiets, kledij, accessoires of sportvoeding? Van Gianna krijgt u ongetwijfeld een enthousiaste en professionele uitleg.

Sander van Eecke

Bij Plum Oostende proberen we iedereen die fietspech heeft zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Daarvoor kunnen we in onze werkplaats rekenen op onze mecanicien Sander van Eecke. Met de nodige finesse en technische kunde ontfermt Sander zich in alle rust over uw fiets. Hij beantwoordt ook graag al jullie technische vragen.

Onze diensten

Verkoop fietsen

Een ruim assortiment aan elektrische fietsen, koersfietsen, mountainbikes en steps. Topmerken zoals Bianchi, Trek, Giant, De Rosa en zoveel meer.

Accessoires & Kledij

Een ruim aanbod aan accessoires en kledij van bekende merken zoals Castelli, Morgan Blue, Bontrager, Polar, Michelin, enzovoort.

Fietsen op maat

Stel uw eigen fiets samen die geleverd wordt met het logo van Plum als waarborg voor de kwaliteit.

Sportvoeding

Stimuleer uw fietsprestaties met de powerbars, gels en voedingssupplementen van NamedSport. Verzorg uw spieren met de crèmes van QM Sports Care.

Onderhoud & herstellingen

Sinds 1978 staat Plum in voor het onderhoud en herstellingen van uw fiets. Vertrouw op het jarenlange vakmanschap.

Fietsleasing

Lease zorgeloos een fiets bij Plum, die tevens 100% aftrekbaar is.